lørdag den 20. juni 2009

Gulv | Renovering af ethvert gammelt gulv

Gulv, gulvbehandling og gulvrenovering. Alt behandling af gulv udføres. Ikke linoleum, vinyl eller marmorgulve, men trægulve. Herunder efterbehandling med olie, lak eller lud. Gulvrenovering udføres, herunder gulvafslibning og gulvafhøvling. Kort ventetid og fast lav pris.
Gulv. Behandling af gulv med forskellig beskaffenhed og træsort tilbydes. Velkommen til en verden af gulv, trægulv, plankegulv, vinylgulv og gulvvarme. Vi tilbyderogså gulvbehandling samt afslibning og afhøvling af gulv. Få professionel rådgivning og inspiration til dit gulv her hos os, vi udfører alt arbejde med gulv,parketgulve, plankegulve og trægulve af enhver art. Ved valg af gulv er der en række spørgsmål man må stille sig selv: Hvad er vigtigst? er det pris, udseende eller brugsmæssige egenskaber? Kan man tage hensyn til miljøet ved at vælge det rigtige gulv eller gulvbehandling? Spørgsmål af denne type, om gulv, kan ikkebesvares generelt, men kræver en snak med en professionel gulvmand.

Af Kurt Gulvmand

1 kommentar:

  1. Det er vidunderligt, Bonnie ! Jeg er alle for mennesker, der bruger hvad værktøj er bedst til at hjælpe dem med at madplan . Så glad for at høre du har fundet en, der virker for dig og holder dig på sporet i hele ugen. Elsker det faktum, kan du få nem adgang til din madplan , hvor du går - god idé! Tak for at tage sig tid til at dele din metode . Gulvafslibning

    SvarSlet