lørdag den 27. juni 2009

Af lakerede | Afslibning af lakerede gulve!

Nye trends og muligheder indenfor afslibning af lakerede gulve. Med den helt nye lak på vandbasis, er det nu muligt at få som kun gulner meget lidt og som har en helt mat overflade.
Interessant side om afslibning af lakerede flader. Hvem kan foretage afslibning af lakerede gulve? Vi tilbyder afslibning af lakerede gulve, trappetrin, dørtrinbordplader og andre vandrette flader af træ. Er gulvet behandlet med fernis eller har bølger og buler, så kan det være en god idè at foretage afhøvling af denlakerede flader. Gulvafslibning og gulvafhøvling nævnes i flæng som det samme, men der er en stor forskel på de to processer til behandling af lakerede overflader.Fjernelse af lakerede overflade foregår typisk i forbindelse med renovering af boligen enten i form af afsyring eller afslibning af de lakerede flader. Læs mere om fjernelse af lakerede overflader .

Af Kurt Gulvmand

2 kommentarer:

  1. Pris afhænger af glatte tjenester; kan lide, hvor lange ophold, materielle styrke og mv i Danmark Gulvafslibning tjenester øger dag for dag.

    Gulvafslibning Pris

    SvarSlet
  2. Dit gulv får smukke form fra disse. Det er min favorit, og herfra jeg får mange tilbud med en stor pris, der er virkelig utroligt for mig. Gulvafslibning virkelig gjorde det for min etage og det var awesome.
    gulvafslibning priser

    |gulvafslibning københavn

    |billig gulvafslibning

    |gulvafslibning århus

    |priser på gulvafslibning

    SvarSlet