fredag den 25. april 2014

Gulvarbejde i høj kvalitet - Alt om afslibning og efterbehandling

Gulvarbejde kan udføres som gør-det-selv arbejde såfremt man har erfaring og håndværkersnilde. Men det tilrådes at benytte en fagmand for at sikre at kvaliteten er tilstede. Enkelte har prøvet lykken med gør-det-selv gulvafslibning men det har ikke altid været lykken. Det kan være fristende at forsøge selv, men det kan ende med at koste mange penge. Hjemmegjort afslibning bærer ofte præg af at man springer over hvor gærdet er lavest. Det vil sige, at afslibningen måske ikke udføres korrekt, og dermed vil gulvbehandlingen også være mislykket.

Professionel standard for alt gulvafslibning


For at et gulvarbejde kan være vellykket, så er det alfa og omega at forarbejdet udføres ordentligt. Der skal afslibes det rette antal gange med den rette 'korn' sandpapir så gulvfladen bliver fin og behagelig at røre ved og gå på. Vi tilbyder professionel kvalitet i gulvafslibningen, hvad enten det gælder gulve, dørtrin, trappetrin, køkkenbordplader eller noget helt andet. 

Gulvarbejde til den rette pris


Som Mester og Gulvmand kan vi tilbyde rigtig gode priser på gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling med olie, lak og lud. I indkøb har vi rigtig gode engros priser og kan købe gulvsliber grej og materialer til absolut favorable psiser. Derfor kan vi tilbyde gode gulvafslibning priser der er særdeles konkurrencedygtig. 

Det eneste du skal beslutte er, hvornår du ønsker gulvarbejdet udført samt hvordan gulvet skal se ud. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar