fredag den 25. april 2014

Af lakerede | Kan afslibning af lakerede trægulve anbefales?

Søg inspiration og information om alt vedrørende behanling af lakerede gulve. Afslibning af lakerede trægulve, samt afhøvling af lakerede trægulve. Herefter kan trægulvet behandles med olie eller lud. Og det kan selvfølgelig lakeres igen.

Behandling af lakerede gulve

Af lakerede. Interessant side om afslibning af lakerede flader. Hvem kan foretage afslibning af lakerede gulve? Vi tilbyder afslibning af lakerede gulve, trappetrin, dørtrin, bordplader og andre vandrette flader af træ. Er gulvet behandlet med fernis eller har bølger og buler, så kan det være en god idè at foretage afhøvling af den lakerede flader. Gulvafslibning og gulvafhøvling nævnes i flæng som det samme, men der er en stor forskel på de to processer til behandling af lakerede overflader. Fjernelse af lakerede overflade foregår typisk i forbindelse med renovering af boligen enten i form af afsyring eller afslibning af de lakerede flader. Du kan få mere information om fjernelse af lakerede overflader her på hjemmesiden.

Afslibning af lakerede flader

Lak og lakering er en meget benyttet overfladebehandling, som har til formål at beskytte gulvet. Lak er en forseglende behandling som giver en gulvflade der er smudsafvisende samt let at rengøre og vedligeholde. I mange år har lak været den mest benyttede gulvbehandling i udlejningsejendomme og denne tendens vil sandsynligvis fortsætte. Lak findes i forskellige typer og deles ofte op i 2 hovedområder:


  • 1-komponent boliglak
  • 2-komponent erhvervslak


Disse laktyper er vandbaseret og dermed venlige overfor miljøet, beboerne samt gulvmanden som arbejder med dem. 

" For blot nogle få år siden blev der benyttet syrehærdende lakker som var kræftfremkaldende på grund af skadelige opløsningsmidler." citat Gulvafslibning-gulvafslibning.dk

En vellykket lakering udføres af en fagmand, hvor det forberedende arbejde skal være i orden. Det vil sige at uden det rigtige forarbejde vil er en lakering dømt til at mislykkes. 

2 kommentarer:

  1. Dit gulv farer vild sit udseende og behov for at bringe det har mistet skønhed. Denne type af værker kaldes Gulvafslibning, og det er et populært værker for at udvikle et hus.
    gulvafhøvling københavn
    |
    http://amager-gulvrestaurering.dk/gulvafslibning-priser/
    http://amager-gulvrenovering.dk/gulvafslibning-priser/
    http://aarhus-gulvekspert.dk/gulvafslibning-pris/
    http://aarhus-gulventreprise.dk/gulvafslibning-priser/
    http://aarhus-gulvsliberi.dk/gulvafslibning-priser/

    SvarSlet
  2. Hvad en præsentation? Det er sindet blæser oplysninger via din blog. Gulvafslibning er en stor tjeneste for få fantastisk gulv. Det var virkelig stor.

    SvarSlet