torsdag den 15. januar 2009

Gulvafslibning af trægulv | sikkert og stilrent

Fra gammelt slidt og grimt trægulv til et rigtigt designgulv, må der foregå en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Normalt er design og trægulve forbeholdt nye gulve. Men også gamle trægulve kan piftes op med en gulvafslibning og gulvbehandling for så at få karakter af et designgulv. Designmøbler, -gulve og
andre genstande fra danske og skandinaviske designere er i højsædet hos danske forbrugere. Og et gammelt gulv som har fået en gulvafslibning eller gulvafhøvling, vil med det nye look og den gamle patina være elsket af enhver designer. Når du indretter din bolig med designmøbler, lamper og andet, er design afgørende for produktets funktion og den helhed, du skaber. Og i relation til trægulve er interiør i kontrast et hit. Det kan være den røde og hidsige farve eller den sorte og dunkle som er flot sammen med et hvidpigmenteret trægulv. Måske en brun nuance som skaber følelsen af tryghed og varme.
Mulighederne er mange med gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling af trægulve. Design handler ikke blot om enkelte elementer som farver, former og materialer – design handler om helheder. Alle mennesker påskønner godt design. Du kender sikkert selv fornemmelsen af at være et sted, hvor der bare er harmoni mellem alting i rummet. Den fornemmelse opstår, når funktion, form, materiale og alle elementer passer sammen – når design og går op i en højere enhed.

Af Kurt Gulvmand

Ingen kommentarer:

Send en kommentar